Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en het formaat. In de winkelwagen worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

De verzendkosten voor Nederland bedragen:

  • Brievenbuspakketje € 4,10
  • Pakketpost € 6,75
  • Gratis verzending vanaf € 50
Wat is de levertijd?

Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verwerkt en verzonden. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden. Voor zowel een brievenbuspakketje als pakketpost ontvang je een e-mail met track & trace gegevens, zodat je het pakket zelf kan traceren.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt je bestelling veilig betalen via:

  • iDEAL

Voor deze betaalmethoden worden geen extra kosten in rekening gebracht. Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving.

Wie maakt de producten?

De prints zijn gemaakt van originele en met de hand getekende illustraties door Robin Prinssen. Vervolgens worden deze gedrukt op duurzaam papier met het FSC keurmerk.

Voor meer informatie, ga naar de over Yes!Visuals pagina. Op de producten van Yes!Visuals rust copyright en beeldrecht. De illustraties en foto’s van Yes!Visuals zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van de ondernemer.

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

De bestelling wordt verpakt in een stevige kartonnen envelop. Als je een A3 poster besteld, wordt deze verzonden in een kartonnen verzenddoos. De kaarten worden verpakt in een plastic hoesje met banderol. Alle A5 en A3 posters worden verpakt in een plastic hoesje met stevig karton achter de illustratie. Elk product wordt geleverd exclusief lijst en envelop, deze zijn bij te bestellen.

Reseller worden?

De producten van Yes!Visuals zijn beschikbaar voor wederverkoop, voor meer informatie stuur een mail naar info@yesvisuals.nl.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch (een gedeelte van) je bestelling wil retourneren. In dit geval dien je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour te sturen.

Stappenplan retourneren:

 

1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
– Het artikel dient onbeschadigd te zijn
– Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonden. 
2. Stuur een mail naar info@yesvisuals.nl met het onderwerp ‘Bestelling retourneren’.
3. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking.

4. Schrijf het ontvangen retouradres op de verpakking.

5. Frankeer het pakket en breng het naar een PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.

 

Opdracht op maat?

Dat kan! Stuur een mailtje naar info@yesvisuals.nl met je wensen dan kom ik er z.s.m. op terug.