Robin Prinssen

Over Yes!Visuals

Mijn naam is Robin Prinssen, ruimtelijk vormgever en oprichter van Yes!Visuals. Ik ben een echte creatieve duizendpoot en ben dol op het creëren en uitwerken van mijn ideeën. In het jaar 2020 heb ik mijn opleiding styling, interieur en vormgeving afgerond. Sindsdien ben ik vol enthousiasme actief onder de naam Yes!Visuals. 

Ik fotografeer, ontwerp en ben styliste. Kortom alles op het gebied van visuele content! Oog voor detail en gevoel voor sfeer is mijn kracht, een heuse empathische perfectionist zou je zo kunnen zeggen.

Yes!Visuals studio

Naast Yes!Visuals heb ik een eigen ontwerpbureau. Mocht je het leuk vinden neem dan een kijkje op yesvisualsstudio.nl.

 

Story behind

Yes!Visuals is ontstaan dankzij een opdracht die ik kreeg tijdens mijn opleiding. Ik moest een (fictief) bedrijf starten inclusief huisstijl, marketing/bedrijfsplan, begrotingen etc. Na een pitch te hebben gegeven voor mijn vakdocenten en de beste feedback gehad te hebben begon ik steeds enthousiaster en gemotiveerder te worden. Ik heb mijn examen afgerond met een prachtig resultaat. Opdracht behaald en klaar zou je zeggen? Maar het begon toch te kriebelen. Wat nou als ik mijn fictieve bedrijf echt zou gaan lanceren? Zou toch super tof zijn? En daar zijn we nu… Welkom Yes!Visuals. 

 

Copyright

Alle foto’s en andere vormen van mediacontent op deze website zijn met copyright beschermd. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Volg Yes!Visuals op Instagram en Facebook